Jousiammunnan huiput Senaatintorille

Jousiammunnan SM-finaalit 2015 ammutaan heinäkuussa Senaatintorilla Helsingin ytimessä.

Senaatintori on Helsingin historiallinen keskusaukio ja ympäristön arvorakennuksineen kaupungin tunnetuin symboli. Paikkana Senaatintori on arvokkuuden ja näkyvyyden vuoksi täydellinen näyteikkuna perinteikkäälle urheilulajille.

Finaalit ovat yleisölle avoin tapahtuma, jossa kilpailurata sijoittuu Helsingin tuomiokirkon eteen. Tuomiokirkon portaat toimivat yleisökatsomona ja muualla torialueella tullaan kattavasti esittelemään jousiammuntaa monimuotoisena lajina.

Helsingin Jousiammuntapiiri järjestää tauluammunnan SM-kilpailut 17. – 19. heinäkuuta 2015, yhteistyössä pääkaupunkiseutulaisten jousiammuntaseurojen Artemiksen, Robin Hoodin ja Wilhelm Tellin kanssa. Perjantaina ja lauantaina kilpailupaikkana toimii Leppävaaran urheilupuiston stadion Espoossa ja sunnuntaina osa mitaliotteluista tuodaan Senaatintorille.