Kevättalkoot pidetty

Kuusi ja puoli tuntia talkoita takana noin kymmenen hengen voimin. Iso kiitos kaikille osallistuneille.

22 taustaa saatiin paikalleen, taustaryhmien nauhat vedettyä, varoaluetta kentän takaa merkittyä jne. Samalla tuli muutamia muutoksia pari vuotta kentällä vallinneisiin järjestelyihin,. Niistä tarkemmin alla:

  • Muissa kuin alkeistaustoissa on ns. Easy Pull-keskustoja (ne keltaiset irtokeskustat). Näihin taustoihin tulee taulujen keskustat sijoittaa aina Easy Pullin päälle, jotta taustat kestävät mahdollisimman pitkään.

  • Reunassa olleet kaksi kohdistustaustaa on poistettu, jotta taustaryhmille saatiin riittävät turvavälit. Taustaryhmiä erottavien nauhojen tolpat on sijoitettu tasan viiden metrin välein. Tarkoituksena on, että mitä tahansa tyhjää taustaryhmää voi käyttää merkkien yms. ampumiseen.
  • Yksi tausta 70 metrin viivalta on tuotu 10 metriä eteenpäin, koska 60 metrin taustaa on kyselty paljon.

Taustat on tällä hetkellä ryhmitelty seuraavasti: 10 kpl alkeistaustoja sekä  3 kpl 30 metrin, 2 kpl 50 metrin, 1 kpl 60 metrin, 4 kpl 70 metrin ja 2 kpl 90 metrin taustoja. Kun materiaaleja saadaan lisää, on tarkoitus kunnostaa taustoja lisää siten, että 30 ja 50 metrin matkoilla olisi molemmilla 4 taustaa ja 70 metrin matkalla 5 taustaa.

Kuvia talkoista ja kentän nykytilasta löytyy piirin Facebook-sivulta.