Ruskeasuon jousiammuntaradalla parannustöitä 23.6. alkaen

Ruskeasuon Jousiammuntaradalla suoritetaan parannustöitä ma 23.6. lähtien ja tämä aiheuttaa rajoituksia radan käyttöön.
Tarkemmat rajoitukset selviävät vasta kyseisen maanantaiaamun palaverissa, mutta näillä näkymin radan käyttö päiväsaikaan ei ole mahdollista. Iltaisin käytössä pyritään säilyttämään alkeistaustat sekä mahdollisuus ampua 30-70m matkoja, mahdollisesti samalla taustaryhmällä. Remontin kestosta ei ole vielä tarkempaa tietoa, valmista on kuitenkin viimeistään 19.7. IR-900 SM-kilpailuihin.
Tarkemmat tiedot rajoituksista sekä remontin kesto tullaan ilmoittamaan aktiivi-sähköpostilistalla ja piirin nettisivuilla 23.6. Samoin ajantasaista tiedotusta tullaan toimittamaan kyseisten kanavien kautta. Aktiivi-sähköpostilista on tarkoitettu piirin toiminnasta ja tapahtumista keskusteluun ja tiedottamiseen. Listalle voi liittyä osoitteessa http://www.helsinginjousiammuntapiiri.fi/aktiivilista
Mitä radalla tehdään:
  • Taustat (pois lukien 90m) siirretään 5m etäisyydelle taustavallista. Tämä mahdollistaa taustavallin helpomman huollon.
  • Ammuntaviivat siirretään vastaavasti 5m kauemmaksi. Samalla ne tasoitetaan ja pinnoite muutetaan kivituhkaksi.
  • Taustavallia korotetaan ainakin osin alkeistaustojen kohdalta.
  • Kentän takareunaan rakennetaan näillä näkymin myös kolmelta seinältä suljettu ammuntakatos, joka mahdollistaa pitemmän ulkoharjoittelukauden.